Geplaatst op: 22-12-2018Naar overzicht

Sterk in je werk22 dec 2018

Zorg voor jezelf

Als je in de zorg werkt, verdien je kansen. Dit is JOUW KANS.

Werk je al een tijd in zorg of welzijn? Heb je al langere tijd niet meer aan je eigen ontwikkeling gewerkt of stilgestaan bij je loopbaan? Weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken?

Voor jou is er nu gratis een persoonlijk loopbaanadvies van ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’. Wij helpen je op weg. Meld je aan en ontdek samen met een van onze loopbaancoaches wat jij kunt doen om mee te groeien in je werk.

Soms helpt het om met een ervaren loopbaancoach stil te staan bij eigen werk en loopbaan: ben ik nog bekwaam en voor langere duur inzetbaar? Wat zijn mijn ambities en waar wil ik sterk in worden? De coaches van ‘Sterk in je werk’ weten alles over de mogelijkheden om goed aan het werk te blijven. De coach helpt je op weg en weet waar de kansen op regionaal arbeidsmarkt liggen.

Als je besluit om deel te nemen mag je zelf bepalen of de eigen werkgever wilt informeren of niet. VBZ en de loopbaancoaches zullen dat niet doen.

Hoe meld je je aan:

  1. Je meldt je aan via de website sterkinjewerk.nl
  2. Je aanmelding wordt doorgestuurd naar VBZ
  3. Je wordt opgebeld door een medewerker VBZ om samen te kijken welke loopbaancoach het beste bij je past.

‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ is een project van CNV Zorg en Welzijn en RegioPlus. Dit project wordt regionaal door VBZ uitgevoerd. Er is een pool van loopbaancoaches die het traject van de loopbaanoriëntatie uitvoeren. Meer informatie tref je op de site www.sterkinjewerk.nl of kan je  de brochure raadplegen.