Geplaatst op: 20-08-2018Naar overzicht

De Infopunt Zorg 5km van de Halve van Haarlem

Warmlopen voor een baan in de zorg

Net als vorig jaar sponsort Infopunt Zorg de 5 km van de Infopunt Zorg van de Vitaminstore Halve van Haarlem. Dit jaar vindt het evenement plaats op 30 september. 

“Bij SportSupport is gezondheid een belangrijk thema en daar past een sponsor als Infopunt Zorg perfect bij,” aldus Stefan Schilder, coördinator van de Vitaminstore Halve van Haarlem bij SportSupport. “Infopunt Zorg grijpt hiermee de kans een groot publiek te bereiken.” Wendy van der Veen van Infopunt Zorg vult aan. “Het is een evenement waarbij bewegen centraal staat. Infopunt Zorg heeft als uitgangspunt het in beweging houden van je loopbaan en het belang van je vitaliteit als werknemer. Dit evenement is een mooi verlengstuk van onze boodschap.”

Vijf bedrijventeams namens Infopunt Zorg zijn samengesteld. Vier gezamenlijke trainingen zijn georganiseerd. Ze hebben zin in hét hardloopfeest eind september. Gecombineerd met een serieuze missie: deelnemers en publiek enthousiast maken voor werken en leren in de zorg. Hen wijzen op de website van Infopunt Zorg. Iedereen weet van de grote personeelstekorten in de zorg. Het is belangrijk nieuwe zorgmedewerkers te vinden en huidige zorgmedewerkers te behouden. Werken in de zorg biedt volop kansen! Je zorgt voor anderen en je zorgt voor jezelf.

De Infopunt Zorg bedrijventeams laten een mooie vertegenwoordiging zien van de vele organisaties achter Infopunt Zorg. Zo lopen medewerkers mee van Spaarne Gasthuis, Viva Zorggroep, RIBW-KAM, Reinalda Zorggroep, Lijn5, Pro Senectute, Rode Kruis Ziekenhuis, Kenter Jeugdhulp, Nova College, Bureau VBZ, Kennemerhart en Ons Tweede Thuis.