Geplaatst op: 31-10-2018Naar overzicht

Werksessie voor HR- en communicatieprofessionals op 29 november

Met de landelijke publiekscampagne Ik Zorg worden individuele verhalen van medewerkers in zorg en welzijn in beeld gebracht, om zo anderen te enthousiasmeren voor het werk in onze sector. De campagne richt zich ook op personeelsbehoud, door huidige medewerkers te inspireren met deze verhalen en meer inzicht te geven in de mogelijkheden die de sector te bieden heeft. De campagne is een initiatief van het ministerie van VWS en branche-, beroeps- en regionale werkgeversorganisaties en loopt tot 2021. Verschillende communicatiekanalen, zoals TV, radio, bioscoop en straatreclame, worden ingezet.

Coördinatie communicatie
In onze regio is vanuit samen Voor Betere Zorg Wendy van der Veen de coördinator van de regionale uitrol van deze campagne. We zetten de landelijk ontwikkelde campagnematerialen gezamenlijk en sterk in. Vanuit de landelijke campagnewebsite www.ontdekdezorg.nl is er een link naar de regionale website van samen Voor Betere Zorg: www.infopuntzorg.nl.

Regionaal Contactpunt
Om geïnteresseerden in de sector goed welkom te heten en te woord te staan, zijn vanuit Ik Zorg in het hele land Regionale Contactpunten opgezet. In onze regio valt dit contactpunt samen met Infopunt Zorg. Monique Beentjes brengt als regionaal coördinator vraag en aanbod bij elkaar en inventariseert de actuele (opleidings)kansen om geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren en de weg te wijzen.

Vragen?
Neem dan contact op Wendy van der Veen (campagne) of Monique Beentjes (Regionaal Contactpunt) via 023 – 53 22 151.